Over ons

M&D Benelux werd opgericht in oktober 2019 en biedt u zijn uitgebreid assortiment van Meat & Doria en Krios auto-onderdelen aan.

Meer dan 15.000 originele en adaptabele onderdelen, opgeslagen in ons magazijn in Assesse (B), zijn beschikbaar voor distributieplatforms en groothandels en kunnen binnen de 24 uur in heel de Benelux worden geleverd.

Ons merk Meat & Doria is bekend en bestaat al meer dan 70 jaar in de aftermarket. Het wordt erkent als leader in technisch speciale onderdelen.

Krios zag het licht in 1997 en is vandaag een erkende partner in airconditioning met meer dan 4.800 referenties en meerdere toepassingen voor auto's, vrachtwagens en landbouwvoertuigen.

Odoo • Texte et Image
                          

M&D Benelux's streefdoel is klanten helpen met de uitbreiding van hun assortiment, door samen nieuwe productfamilies te ontwikkelen en door snelle levering van technisch speciale onderdelen (die minder vaak bij hen worden opgeslagen) vanuit ons magazijn te garanderen.

Onze onderdelencatalogus is toegankelijk voor het grote publiek, maar het raadplegen van prijzen, de beschikbaarheid in realtime en de mogelijkheid om online een bestelling te plaatsen is voorbehouden aan de professionals en is onderworpen aan het aanmaken van een klantaccount dat wordt gevalideerd door onze verkoopafdeling.

Aanvragen van eindgebruikers worden doorverwezen naar onze distributeurs.